Annons

Nypremiär på torsdagsluncherna

Om exakt en vecka är vårsäsongen här för torsdagsluncherna på Teaterrestaurangen. Först ut är Torsten Östergrens Wienerkvartett och Elisabeth Assarsson.

Ensemblen har spelat i ett otal sammanhang och på många kända scener som Skansen, Liseberg, och Tivoli i Köpenhamn. Med sig har de solisten Elisabeth Assarsson som är lyrisk skådespelare som framträtt i olika musikaliska teatersammanhang och med historiska musikprogram och litterära salonger som specialitet.

Annons
 

Staden Wien utmärkte sig under sent 1800-tal för sin lättare musik som bland annat kompositören Strauss presenterade. Det blir med andra ord en hel del operett och vals till den blomkåls- och potatissoppa med timjancreme  som serveras vid nypremiären.

I vanlig ordning är det säkrast att boka bord på tel. 0418-47 30 13.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser