Annons

Odramatisk upplösning efter misstänkt skottlossning

Vid 15-tiden på tisdagen fick polisen larm om att ett skott skulle ha avlossats i en trappuppgång på Bryggaregatan i Landskrona. Anmälaren hade hört en knall och därefter tittat ut i trappan. Där hade han fått syn på en man med ett pistolliknande föremål i handen. Uppringaren uppfattade också mannen i trappan som berusad.

Polisen kom snabbt till platsen med såväl pikétstyrka som förhandlare och lokaliserade snart mannen till en lägenhet. Gatorna runt fastigheten spärrades också av.

Annons
 

Cirka en timme senare fick dramat en odramatisk upplösning då mannen, som visade sig vara nykter, självmant gick ut till polisen i trappan.
– Vi håller just nu på att göra en husrannsakan och mannen är tagen i förhör för att vi ska få reda på vad som egentligen hänt. Vad som smällt är i nuläget oklart. Några spår efter någon skottlossning i trappan har vi inte funnit i nuläget. Förhöret får visa om vi ska behålla honom eller om han ska släppas, sa Calle Persson, informatör på polisens kommunikationscentral, en halvtimme efter upplösningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser