Annons

Tjejmässa i april

Den 18 april är det dags för årets Tjejmässa i Landskrona. Bakom mässan står Fält och Fritid som nu söker eldsjälar, föreningsaktiva eller företagare som vill vara med och visa upp sig på  Tjejmässan 2009.

Tjejmässan kommer att äga rum på Folkets Hus mellan 12.00 och 17.00.
Genom att delta får man möjlighet att visa upp sin verksamhet för hundratals tjejer i åldrarna 13-20 år, betonar Lotta Andersson som håller i trådarna för mässan.

Annons
 

Tanken är att man under Tjejmässan kan  ha en monter, låta tjejerna test aktiviteter eller produkter, visa upp sig på scen eller engagera tjejerna i en workshop.
– Om man inte kan delta under själva mässan men ändå vill bidra så får man hemskt gärna vara med och sponsra arrangemanget med produkter eller dylikt. Självklart får man då sitt  namn tryckt i programmet och på affischerna, understryker Lotta Andersson.

I måndags avhölls ett  första tjejmässemöte på ungdomshuset NOVA men det är ännu inte för sent  att anmäla sitt intresse.
– Senast den 20 mars kan man höra av sig till mig om man vill delta på något sätt, säger Lotta Andersson som man når på 0733-473835 eller 0418-473835. Det funkar även med e-post och då är adressen lotta.andersson@landskrona.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser