Annons

Ulf ny supporterboss

Ulf Backman, så heter Landskrona BoIS supporterklubb Black & Whites nya ordförande.
– Det är givetvis ett uppdrag som jag ser som hedrande men samtidigt kommer det att bli en stor utmaning. Förra året tog knäcken på många i styrelsen och endast tre personer är kvar 2009. Det skall bli intressant med många nya ansikten och förhoppningsvis många fräscha idéer, säger Ulf Backman.

Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar fanns Benny Berggren från moderklubben på plats och informerade om fotbollsalliansen.
– Tonvikten läggs på BoIS värdegrund och det positiva inom Landskronas supporterkultur. Detta ser vi som mycket positivt och välkomnar möjligheten att kunna föra en direkt dialog med BoIS. Det som gagnar oss, gagnar BoIS och tvärt om, menar Ulf Backman som även nyligen varit med i bildandet av SFSU (Sveriges Fotbollsupporterunion).
– Här är möjligheterna att kunna tala med en enad röst i supporterfrågor mycket lockande, avslutar Ulf Backman.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser