Annons

BoIS föll i årets första träningsmatch Drygt 1 500 åskådare såg BoIS förlora årets första träningsmatch med 3-0. Foto: André Svensson

BoIS förlorade årets första träningsmatch med 3-0 då man mötte Malmö FF på bortaplan på lördagen. Trots att BoIS var väl så bra som MFF i första halvlek så kunde hemmalaget göra både 1-0 och 2-0 innan pausvilan. I andra halvlek sjönk kvaliteten på spelet och MFF kunde även göra 3-0. Trots detta så är tränare Anders Linderoth inte allt för nedstämd.
– Frågan är om vi inte är bättre än MFF i första. Men vi släpper in två enkla mål och därför leder dom i paus. I andra blir det sämre spel och efter 70 minuter märker man att orken tryter rejält både för oss och motståndarna, sammanfattar tränaren. Bäst i BoIS var Charles Anderson.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser