Annons

Dags för BoIS första träningsmatch

Imorgon är det dags för årets första träningsmatch för BoIS och motståndet är bästa möjliga.
– Vi möter Malmö FF på bortaplan och det känns klart inspirerande, säger BoIS tränare Anders Linderoth. Men vilka som spelar är ytterst oklart.
– Det är många som varit småkrassliga under veckan. Därför har vi sagt att alla i a-truppen som är friska nog att spela kommer att åka med och jag kommer förmodligen också att låta samtliga spela. Klart är dock att Linus Malmqvist, Jesper Olsson och Calle Genberg missar matchen och Pär Cederqvist lär också stanna hemma på grund av skada. Dessutom är Ivo Pekalski på landslagsuppdrag, säger Linderoth.

Det är ganska exakt en månad sedan a-truppen samlades efter uppehållet. och generellt sett så ser det bra ut tycker Anders Linderoth.
– Det ser positivt ut och nu ska det bli skönt att få känna på ytor och se var vi ligger rent konditionsmässigt, säger tränaren.

Annons
 

Matchen börjar klockan 13.00 och enligt Malmö FF:s hemsida spelas matchen på konstgräsplan 9, stadionområdet. För er som av någon anledning inte kan åka till Malmö kan vi tipsa om att matchen filmas och ett sammandrag kommer att läggas upp på mff.se under lördagskvällen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser