Annons

Viktiga poäng på spel för Kronan Damer

För Kronan Volleys damer väntar två matcher kommande helg. På lördag åker tjejerna upp till Vindrarp för att möta serieledarna och på söndag tar man emot Helsingborg som för tillfället ligger sist i serien.
– Matchbilden kommer att variera stort mellan dessa två motståndare. Vi är taggade som tusan till att ge Vindrarp en ordentlig match och om allting går enligt våra planer så kammar vi hem en fyrapoängare denna helg, säger Heidi Holm, coach i Kronan Volley.

 Kronan tänker dock inte underskatta Helsingborg.
Vi ställer upp med våra bästa spelare mot båda lagen för att känna hur svårt motståndet är.

Annons
 

På lördag saknar man emellertid sin andrepassare Carmen Gutweniger som är hemma i Österrike några veckor samt liberon Sara Olsson. På söndag saknar man kantspelaren Annika Rignell och centern Antonija Brankovic.

Hemmamatchen på söndag startar kl.12:00 i GA-hallen.
– Alla är välkomna, avslutar Heidi Holm.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser