Annons

Jenny Nilsson fick sin kamera

Strax efter klockan 10 på fredagsförmiddagen var det dags för prisutdelning i den senaste tävlingen på Landskrona Direkt. Det var Jenny Nilsson som kom till Landskrona Datorbutik för att ta emot en digitalkamera hon vann efter att hennes bidrag, en bild på ett glatt gäng ettåringar tagen i Granet, blivit utsedd till Årets Bild 2008 av läsarna på Direkten.
Det var oerhört kul, säger Jenny då hon tackar Mikael Lindell på Landskrona Datorbutik för priset.
Jag har en större kamera sedan innan men det är inte fel att även ha en liten. Den kommer väl till pass, säger vinnaren som kommer att skicka in fler bilder.
– Jag tar mycket bilder, så det blir säkert fler jag skickar in.

– Det tycker jag hon gör rätt i, säger Mikael Lindell och avslutar.
– Jag tycker definitivt att det var rätt bild som vann.

Annons
 

Se Jennys vinnarbild och övriga veckovinnare från 2008.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser