Annons

Artisterna klara till Idrottsgalan

För andra året i rad har det blivit dags för Landskrona Idrottsgala.
Efter förra årets succé bjuds besökarna ännu en gång på en gala innehållande glamour och flärd, humor, artistunderhållning och spänning. Idrottsgalan leds av Patrick Ekwall men under kvällen dyker även andra kända ansikten upp.
– Vi är jätteglada att kunna presentera Thomas Pettersson som underhållare denna kväll. Han kommer garanterat locka publiken till många skratt, säger Annika Borgelin, projektledare för arrangemanget.
– Vi jobbar även på kända prisutdelare och har inom kort ett komplett program. Under kvällen kommer det också bjudas på härlig showunderhållning som leds av Ulrika Skoglund. Ulrika känner nog många igen från Wallmans, där hon under många år varit en av de mest omtyckta artisterna, tillägger Annika Borgelin.

Under galakvällen kommer det att utses vinnare i 14 olika priskategorier: Årets manliga idrottare, Årets kvinnliga idrottare, Årets nykomling, Årets prestation, Årets lag, Årets funktionär, Årets förening, Årets tränare, Årets eldsjäl, Årets idrottare med funktionshinder, Årets idrottsprofil, Ungdomsstipendiater, Ledarkannan samt Guldmedaljen. De nominerade kommer att väljas ut i nästa vecka av galans jury.

Annons
 

Föreningarna har på sig fram tills på måndag att lämna in förslag på Landskronas duktigaste personer inom de olika kategorierna.

Biljettsläpp den 9 februari
Landskrona Idrottsgala går av stapeln fredagen den 17 april. Biljetterna släpps den 9 februari och kan köpas på Återbruket och på Landskrona Turistbyrå samt genom föreningarna i LISA, Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation. Det finns möjlighet att köpa både galamiddagbiljett och åskådarbiljett.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser