Annons

Farnerud matchhjälte mot Mexico

Efter lördagens förlust mot USA tog Sverige i natt en fin skalp när man besegrade Mexiko med 1-0 inför 46.550 åskådare i Oakland Kalifornien, efter mål av Alexander Farnerud.
Den tidigare BoIS:aren Alexander Farnerud svarade för båda framspelningarna till Sveriges mål i 3-2 förlusten mot USA men fick alltså denna gång agera matchhjälte.

Även en annan BoIS-bekanting, Daniel Nannskog, målskytt mot USA, fanns med i startelvan och han var ett ständigt orosmoment för backarna i Mexico. Bland annat var Daniel ytterst nära att ge Sverige ledningen efter att han kommit solo med Sanchez i Mexicomålet.

Annons
 

Såväl Daniel Nannskog som Alexander Farnerud kan resa hem till Norge respektive Danmark med stärkta självförtroende och med en förvisning om att man tagit sig ett steg närmre det ordinarie landslaget som närmast vänskapsspelar mot Österrike borta i februari innan det vankas VM-kval borta mot Portugal den 28 mars.
En dröm för alla fotbollsälskare i Landskrona vore då att få se tre tidigare BoIS:are i blågult, det vill säga om Rasmus Lindgren dessutom får behålla sin plats.

Morsade på Viggen
Avslutningsvis kan vi meddela att Alexander Farnerud såg Bengt Wikander på matcharenan i Carson inför USA-matchen.
– Han morsade med huvudet  när han såg mitt lakan som jag textat  Black & White och Viggen på, hälsar Bengt Wikander som tyvärr inte fick möjlighet att växla några ord med de tidigare BoIS:arna efter matchen.
– Efter nedjoggningen försvann spelarna direkt, avslutar supporten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser