Annons

Serberna väljer Glumslöv som bas

Det är nu klart var respektive land kommer att bo och träna under sin vistelse i Sverige när UEFA U21-EM avgörs i sommar. Vi noterar att Serbien valt Örenäs Slott i Glumslöv som sin bas under turneringen.

Under EM 1992 bodde Frankrike på slottet och tränade då på Landskrona IP. Något liknande är dock inte aktuellt denna gång då serberna valt Medevi IP i Påarp som sin träningsplan.

Annons
 

U21-EM avgörs mellan 15-29 juni. Flera av matcherna kommer att avgöras på Olympia i Helsingborg samt på nybyggda Swedbank Stadion i Malmö där även finalen kommer att spelas.

Billiga biljetter
Arrangerande UEFA vill satsar på att arrangemanget ska bli en publikfest
och sätter priset på de billigaste biljetterna till 21 kronor för alla under 21 år och till endast 441 kronor för ett och samma lag bestående av 21 spelare.
– Vi vill att så många som möjligt ska komma till stjärnornas turnering i Sverige och då ska inte biljettpriset hindra de allra yngsta från att komma till arenorna och fotbollsfesten i sommar. Det är en kul satsning och det ska bli spännande att se vad det betyder för biljettförsäljningen. Även lag eller grupper får samma pris om de går samman, säger UEFA:s tävlingschef Mikael Salzer.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser