Annons

Admir på röda mattan

Eldsjälen Admir Lukacevic har vi följt under flera år här på Landskrona Direkt. Som 14-åring började han spela basket med Bosna Basket men fick strax även agera tränare och domare. Snart fick han även växa in i nya roller som sponsoransvarig, webbansvarig, utbildningsansvarig och tävlingsansvarig. Han hann rent av väljas till ordförande i föreningen innan lockropen om ett arbete i Dolphins i Norrköping fick honom att lämna Landskrona.
Ifjol våras hedrades han och utsågs rent av till Konungens stipendiat för sitt goda och värdebaserade ledarskap.
Vid en blixtvist i Landskrona i december fick han rent av vara ”Dagens tomte” här på Direkten och då berättade han att julhelgen skulle firas i sydostasien. Hemma igen noterar vi att han omgående var inbjuden till förra veckans stora Idrottsgala i Globen.
Det är inte dåligt för att komma från en så pass liten förening som Bosna. Jag var inbjuden och fick sitta VIP alldeles nära Stefan Holm och de andra storstjärnorna. Det var fantastiskt kväll! Bara att få gå på den röda mattan var stort, hälsar Admir Lukacevic och låter som om batterierna är ordentligt laddade inför nya och spännande arbetsuppgifter 2009.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser