Annons

Seglarpaviljongen öppnar på måndag Seglarpaviljongen öppnar på måndag men redan på lördagskvällen hade den nyrenoverade restaurangen sina förstagäster då en familj bokat och därmed fick testa lite av den nya menyn.

På måndag klockan 11.00 slår Seglarpaviljongen upp portarna efter ägarbytet vi skrivit om tidigare. men trots att Poul W. Lorenzen nu sålt krogen så är det han som står i dörren och tar emot gästerna.
– Jag kommer att jobba som restaurangchef och det är med glädje jag står där på måndag, säger Lorenzen efter att alla tillstånd är klara.

Någon alkohol får de dock inte servera på måndag.
– Nej, handläggningstiden gör att vi inte fått allt klart ännu men snart nock så har vi det också. lovar Poul.
Detta gör att de nya ägarna bestämt att endast ha öppet för lunch till en början.
– De som kommer hit lär inte bli besvikna. Konceptet kommer att vara som förr och den första veckan bjuder vi samtliga lunchgäster på danska smörrebröd till förrätt. Dagens rätt kommer att bli schnitzel med bearnaisesås och förutom detta så kommer vi att ha fler alterantiv än någonsin, säger den nyblivna restaurangchefen och avslutar.
– När vi sedan får alkoholtillståndet klart så kommer vi även att ha öppet på kvällar och helger.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser