Annons

Det händer i helgen

Med tanke på de få helgtipsen som kommit oss till handa så blir det en lugn helg. Vad som visas på Bio Maxim hittar du som vanligt på vår biosida. Vi utlovade fullt ös på Akropolis i kväll då Hoogans hjältar skulle spela. Tyvärr får vi meddela alla fans av kultbandet att spelningen är inställd.
För de som är mer idrottsligt intresserade är det Idrottshallen som gäller i helgen. Det är dags för Swedish Open Indoor Rowing, landets största inomhusrodd att avgöras i den klassiska hallen. På lördagen startar tävlingarna klockan 11.00 och på söndagen klockan 10.00.
Avslutningsvis tipsar vi om årets första söndagsprogram på museet. Ämnet är design. Design S/Swedish Design Award är Sveriges största designutmärkelse och här presenteras alla 19 nominerade bidrag. Vernissagen äger rum klockan 14.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser