Annons

Kris för Viggen i Kalifornien

På lördag möter Sverige USA i årets första landskamp i fotboll.
Matchen spelas i soliga Carson en förort strax söder om Los Angeles.
På plan kommer vi troligtvis att få se de båda tidigare BoIS:arna Alexander Farnerud nu i danska Bröndby IF och Daniel Nannskog från norska Stabæk IF. På läktaren återfinns ytterligare en randig själ, Bengt ”Viggen” Wikander, som i helgen drabbades av ett tungt bakslag då hans BoIS-flagga kom på drift i världsstaden.
Jag var på ishockey i helgen och såg LA Kings mot Detroit Red Wings. Vilken arena! Stor som fan var den. Red Wings vann med 4-0. Inget snack, säger ”Viggen” innan han kommer till krisen.

BoIS-flaggan på drift
– Jag hade BoIS-flaggan med på matchen för att visa Andreas Lilja och dom andra svenskarna i Red Wings lite stöd. Men sen vet jag inte var min var min flagga försvann någonstans, säger ”Viggen” med darr på läppen.
– Det får bli till att handla ett vitt lakan och svart färg innan lördag och plita dit ”Black and White” och Landskrona BoIS, poängterar Viggen som inte reser någonstans utan åtminstone någon BoIS-attiralj.

Annons
 

Bengt Wikander är och hälsar på gamla amerikanska vänner i Los Angeles.
– Dessutom var jag en sväng om Las Vegas och hälsade på en polare som jag inte träffat på 16 år. Det är helt otroligt som Vegas har växt under den tiden. Det blev lite spel på travhästar sen försökte jag spela på att BoIS vinner Superettan. De såg ut som fågelholkar när jag ville göra vadet.

Nu hoppas vi ”Viggen” klarar flaggkrisen lika galant som han hanterade snuset.
Jag fick en kris till när mitt snus tog slut.  På nätet hittade jag svenskt snus som dessutom levererades direkt till dörren och dessutom billigare än hemma i Landskrona.

Närmst på programmet står ett spännande och kanske småkusligt besök.
– Jag ska på en TV-inspelning som min kompis jobbar med. Det är den välbekanta teveserien Medium.

Alla som känner Viggen vet att uppladdningen inför en match är oerhört viktig.
– Den börjar snart och det blir med Rammstein, Rage Against the Machine och annan tung rock. Och för er som ska följa matchen via TV så håll koll efter flaggan jag står vid mittplan, avslutar Bengt ”Viggen” Wikander från ett för dagen småregning Kalifornien.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser