Annons

Cykelmekano flyttar till centrum Janne Laamanen ser fram emot att flytta Cykelmekano till centrum

Sedan Monark på hörnet av Rådmansgatan-Östergatan och Sture Andersson på Eriksgatan stängde sina butiker har det inte funnits någon cykelhandlare i centrala Landskrona. Men snart blir det ändring på detta. Det är Cykelmekano som i vår flyttar från Föreningsgatan till Stora Norregatan i Candy Worlds gamla lokaler precis där gågatan börjar.
– Det kommer att bli ett lyft för oss. Centrumhandeln har fått ett rejält lyft och kommer nu att tillföra något nytt, säger Janne Laamanen som tillsammans med Tony Persson driver affären och verkstaden.
– Förutom att sälja och laga cyklar så funderar vi på cykeluthyrning. Jag tror att det finns många som besöker staden som skulle vilja hyra cykel för att ta sig runt.

Exakt när Cykelmekano slår upp dörrarna på Stora Norregatan vet inte Laamanen idag.
– Vi vill komma igång så fort vi bara kan. Realistiskt är att vi öppnar i början av mars. Vi vill dock flytta så lite som möjligt och därför försöker vi sälja av så mycket vi kan innan vi flyttar, säger Laamanen och sneglar på alla cyklar i butiken.
– Vi har sänkt priset på ett urval av våra cyklar med en tusenlapp, så ska man köpa nytt så bör man passa på nu innan vi flyttar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser