Annons

Skönhetssalong öppnar på Örenäs Slott

Den gångna helgen invigde Salong By Me sina nya fräscha lokaler i en av stugorna intill Örenäs Slott i Glumslöv. Den nya salongen ägs och drivs av Gabriella Nilsson och är en filial till Salong By Me som sedan sex år tillbaka finns på Norra Långgatan i Landskrona.
 Här kommer vi att ha ett nära samarbete med de verksamheter som finns på Örenäs Slott så som  hotell-, restaurang- och konferensverksamheten, menar Gabriella Nilsson som kommer att erbjuda allt inom hud- och nagelvård samt massage och kroppsbehandlingar i den sköna och avkopplande slottsmiljön.
Vi  kommer dessutom att erbjuda olika specialpaket exempelvis inför bröllopet, möhippa, make-up kväll, ”bastutime” med flera, avslutar Gabriella Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser