Annons

Misslyckat rån på Järnvägsgatan

Strax efter klockan nio på måndagsmorgonen utsattes en tobaksbutik på Järnvägsgatan i Landskrona får ett rånförsök. Det var fyra pojkar som under knivhot försökte tilltvinga sig pengar men en anställd tog som svar fram ett basebollträ och slog det i disken. Dessutom hann hon att trycka på en larmknapp vilket fick pojkarna att försvinna utan byte från platsen. Väl ute sprang de längst Gröna Gång och försvann sedan på olika håll i höjd med Dammhagsparken.

Två av de fyra rånarna uppges ha varit cirka 15 år och de två andra i 10-årsåldern. I jakten på rånarna hittade polisen en kniv men något annat spår har polisen inte trots att man använde hund i jakten på gärningsmännen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser