Annons

Läsarbilder december

Under december fortsatte bilderna att strömma in från läsekretsen. Här följer ett urval. Nu har vi redovisat hela 2008 och veckans bilder är nu komplett. I veckan kommer den traditionella tävlingen upp där årets bild ska utses. Håll utkik!


Anita Tikkanen hade vägarna förbi Rotoffska kolonin på skyltsöndagen där fanns Susanne som tända tomtebloss och i stället för glögg bjöds det på varm äppeldryck med vispgrädde.
– Annorlunda men gott!, ansåg fotografen.

Annons
 


En vecka in i december var det dags för Kvarntorgets julmarknad. Bo Madsen var en av många som skickade bilder därifrån till oss.


… även vår vän Fessor Evers hade vägarna förbi Plorren denna dag.


Fessor Evers är ofta påträngande, medlem som han är i en dansk pressklubb.


– Vår välkända räv hälsade på hos Alpo`s (bakom gamla järnvägsstationen). Den poserade oblygt framför kameran, hälsar Bill Molin.


– När jag tog bilden var det blåsigt och regnet var på intåg, meddelar Henrik Jönsson som säkert kommit med bland veckans bilder om bilden bara varit av mer aktuell datum. Kriterierna för veckans bild är ju som bekant att den ska vara nyligen tagen. Och grönt (om än i svartvit) på träden är i vår mättbok inte nyligen. Men en bra bild på gamla järnvägsstationen är det tveklöst.


– Tisdagen den 23 december klockan 08.15 så vaknar man upp till detta paradis av färger och mönster på molnen. Med vattentornet i mitten och fågeln så blir det en grym bild vilken dag som helst utom i december, då det ska vara snö, men-men en vacker tavla på himlen kan man ju med njuta av, hälsar Daniel Spogardh.


Årets sista bidrag från Eva Billberg är tagen mitt i justressen.
– Tagen i julruchen, men på Hven finner man lugnet som vanligt, hälsar hon.


Flickan heter  Edith Hyrefelt pch hälsar alla en HJÄRTLIG JUL! Bilden är tagen i Karlsundsparken den 20/12 av Göran ”Gander” Andersson.


Vi avslutar bildsvepet som vi började det med ett alster av Ingmarie Turesson. Så här såg fiskegumman längs Strandvägen ut över hela julhelgen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser