Annons

Lejonet föll på målsnöret i Ö-vik

Lejonets Team 99 började lördagen med att möta Skellefteå. – Killarna har fått grepp om spelet på hel rink och gör en stabil och bra match. Vi vinner med 5-0, säger lagets tränare Roger Håkansson. På kvällen ställdes Landskronapågarna mot ett gäng hårda nollåttor från Järfälla i en ren gruppfinal. – Vi hängde med bra fram till 3-3 och trots att stockholmarna spelade tufft och på gränsen till fult så kämpade pågarna på riktigt bra, framhåller Roger Håkansson. I Järfälla fanns dock turneringens två poängkungar och till slut blev Niclas Arknell för svår att stoppa. – Han körde igenom själv och stänkte dit fyra mål på oss. Det är den bästa 99:an jag sett hittills, berömmer Roger Håkansson vars lag till slut fick ge sig efter 5-3. Trots att laget i och med förlusten hamnade på samma poäng som Modo, fast med bättre målskillnad, så går man inte vidare till slutspel. – Vid samma poäng räknas inbördes möten först, så visst, vi faller verkligen på målsnöret. Det hade varit en upplevelse att få möta Arvidsjaur i semifinalen. Nu ställer vi in oss på matchen om femteplats istället och killarna har sagt att vi ska sluta femma, så då får vi väl göra det, avslutar Roger Håkansson med ett leende på läpparna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser