Annons

Snabb replik av Lejonets Team 99

Lejonets tioåringar tog en snabb revansch efter den inledande förlustmatchen i Foppa-cup i Örnsköldsvik. Bara två timmar efter slutsignal i 3-2 mötet mot Modo ställdes landskronakillarna mot Östersund. Här kunde laget bärga en uddamålsseger med 4-3 efter en storartad insats från samtliga spelare. – Killarna gör en heroisk match, säger tränaren för Team 99 Roger Håkansson och ler stort. Östersund visade sig bestå av 15 oerhört duktiga skridskoåkare. – De var betydligt snabbare än oss men vi kunde gå ifrån till en 2-0 ledning innan de reducerade strax innan pausvila. I andra och sista perioden fortsatte smålejonen att hålla ångan uppe och gick ifrån till 4-1 innan jämtarna började sin upphämtning. Med en minut kvar av matchen begärde Östersund timeout och när det återstod tio sekunder kom 3-4 målet. – Det var jämt och ett oavgjort resultat hade inte på något sätt varit orättvist men det var tätt även i första matchen och då blev vi utan poäng. Sånt jämnar ut sig, avslutar en trött men mycket nöjd tränare. – Det lär inte vara några bekymmer för pågarna att somna ikväll. Nu väntar Skellefteå vid lunchtid imorgon lördag och klockan 17 är det så dags för Järfälla att svara för motståndet. Vi återkommer med rapporter efter dessa matcher.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser