Annons

Med kurs mot våren

Det gäller att bygga väderkvarnar när förändringens vårvindar blåser. Så resonerar utbildningsanordnarna i Landskrona under rådande lågkonjunktur. Nästa vecka presenterar de sin verksamhet på Stadsbiblioteket i Landskrona under de så kallade Kunskapsdagarna. Då sätter studieförbunden och xuxenutbildningen upp en utställning till vilken allmänheten inbjuds. Utbudet hos de nio utbildningsorganisationerna är olika. Vi kan tillsammans presentera ett utbud dels för personer som vill gå en trevlig studiecirkel men också för dem som behöver grundskolekompetens, komplettera sin gymnasieutbildning eller skaffa sig en yrkesutbildning, säger Birgitta Nilsson som är sammankallande i gruppen. Sedan 2004 samarbetar olika utbildningsanordnare i Landskrona med att vid några tillfällen varje år marknadsföra sig. Syftet med samarbetet är att intressera en bredare publik för studier på olika nivåer. Den som är intresserad finner utställningen i bibliotekets foajé under hela vecka 3. Personal kommer att finnas på plats delar av tiden och den intresserade har möjlighet att få med sig en broschyr. Tisdag 16-19 presenterar ABF och Sensus sina verksamheter inom musik och det finns möjlighet att prova på något instrument. Torsdag 16-19 visar Studieförbundet Vuxenskolan smycken och alster från vävgrupper.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser