Annons

Lejonets Team 99 har inlett Foppa-Cup

Lejonets Team 99 förlorade med minsta möjliga marginal 2-3 när man i inledningsmatchen i Foppa-cup ställdes mot hemmafavoriterna Modo. – Det syntes tydligt att killarna var spända och nervösa inledningsvis, berättar tränare Roger Håkansson som fick se sina adepter hamna i underläge med 1-0 efter första perioden. Bäst i andra I andra perioden var det Lejonet som trampade igång skridskorna och åkte ifrån Modo-spelarna. Kvitteringen kom redan efter 53 sekunder efter mål av Elias Larsson på passning från Fabian Hast. – Killarna gör en formidabel period och vinner skotten med 11-2. Tyvärr så är Modospelarna 100 procentiga i sina avslut. Spelmässigt visar det sig att vi hänger med och skridskoåkningen är inget vi ligger efter med. Det Modo är bättre på är positionsspelet då dom också är mer vana vid att spela på stor rink. Hade vi spelat som i andra perioden under hela matchen så hade vi vunnit, avslutar Roger Håkansson som nu ska försöka få killarna att ladda om till mötet mot Östersund om två timmar. (Matchstart klockan 20.00 och det går utmärkt att följa matchen via LIVE-rapportering här.) I övrigt noterar vi att Modo-spelaren Niklas Sundström stod i Lejonetklacken och hejade på Landskronapågarna under hela matchen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser