Annons

Efterlyst 21-åring gripen

Den 21-årige efterlyste rymlingen som backade på en polisman i söndags är fast. Polisen har sedan dess letat efter mannen och en större polisstyrka lyckades i onsdags lokalisera rymlingen till en fastighet på Weibullsgatan i östra Landskrona. Klockan 14.30 tog sig polisen in i huset och kunde gripa 21-åringen samt en 18-åring som bor i det aktuella huset. På platsen hittade polisen även en mindre mängd cannabis som de misstänker att 21-åringen skulle försöka att sälja. 21-åringen anhölls samma kväll och är nu misstänkt för grov misshandel samt narkotikabrott. Även 18-åringen är misstänkt för narkotikabrott samt skyddande av brottsling i och med att han hyst 21-åringen i sin bostad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser