Annons

Det händer i helgen

Så var då storhelgen över och vi går mot ljusare tider. Men att vi just haft en hel del storhelger märks på utbudet i stan. Det är inte så många tips som kommit oss till handa. En sak som många sett fram emot är Sverigepremiären av den nya Wallanderfilmen Hämnden som går upp på Bio Maxim idag. Övriga filmer som visas i helgen är Madagaskar 2 och Australia. Mer info om filmerna hittar du på vår biosida. Ett annat tips vi fått kommer från Kulturellt Orientaliskt Forum som arrangerar en protest mot situationen i Gaza idag, fredag. Föreningen finns närvarande med tält och kaffeservering på Rådhustorget mellan kl. 16-21. Slutligen har vi fått veta att det blir en förlängning av julen i Sofia Albertina Kyrka klockan 15 på lördagen. Då kan du njuta av \”A Ceremony of Carols\” av Benjamin Britten – Julmusik med Landskrona Vokalensemble under ledning av Bengt Sydmark i Sofia Albertina Kyrka. Vid pianot: Håkan Falk.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser