Annons

Kritik mot kommunikationspolicy

Socialdemokraterna i vuxennämnden är kritiska mot förslaget till kommunens kommunikationspolicy som just nu är ute på remiss. I förslaget står bland annat att anställda inte ska uttala sig \”om verksamheter man inte känner till eller är ansvarig för\” bland annat \”för att inte rykten ska spridas\”. – Med förslaget till kommunikationspolicy så kränker man människors meddelarfrihet, något vi socialdemokrater inte kan ställa upp på. Det är att inskränka demokratin och i yttrandefriheten som är en viktig rättighet att värna om och slå vakt om, konstaterar Jonas Esbjörnsson i socialdemokraternas reservation. Socialdemokraterna förlorade omröstningen där Treklövern fick stöd av sverigedemokraterna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser