Annons

Hjördis ställer ut i Svalöv

När Svalövs kommuns konstförening imorgon har vernissage för årets första utställning är premiärutställaren från Landskrona. – Spännvidden är stor. Det blir allt från mindre teckningar till större akrylmålningar, säger Hjördis Thelander vars alster visas i Svalövs kommunhus vardagar mellan kl. 8.00-16.30 fram till och med den 10 februari. – Det känns skönt att börja året med en utställning. 2007 var i det närmaste hysteriskt på den fronten medan jag ifjol mest ägnade mig åt att måla. Så nu är suget tillbaka att ställa ut, säger hon vars senaste utställning ”Tre konstnärer 3 uttryck” på Landskrona Museum var en välbesökt utställning där bildkonstnären ställde ut tillsammans med glaskonstnären Rose-Marie Bengtsson och fotografen Sayed Khatib.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser