Annons

Grej of  the day – Gerillastickning

På bloggen ”365 saker du kan göra” är dagens tips, gerillastickning. Döm av vår förvåning när vi under lunchpromenaden kunde notera att fenomenet nått Landskrona. Gerillastickningen eller som det också kallas i storstäderna graffitistickning finns till beskådan på en av bänkarna längs med vallgraven. Som ett värmande ryggstöd har någon placerat den vackert randiga handarbetet. Tidigare har rondellhundarna fått massmedialt genomslag och Landskronaborna har så smått vant sig vid små trevliga konsthappenings. Sillagumman längs Strandvägen piffas ofta upp efter rådande högtider. Vi minns även en härlig mobilinstallation längs Nordkap häromåret. Barnen på Eriksgårdens årliga bananhängning som vid juletid väckte uppmärksamhet då man fyllde ett träd i Slottsparken med den gula frukten är ett annat exempel om hur det offentliga rummet på ett oförargligt sätt kan piffas upp. Läs mer om gerillastickning på http://www.stickkontakt.blogspot.com/ samt på .

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser