Annons

Claes Nilsson slutar på INLA

Det kommunala näringslivsorganet Invest in Landskronas tillförordnade vd Claes Nilsson slutar. I stället kommer han att jobba som vd för Staffanstorps nya näringslivsbolag Business Port Staffanstorp. – Det gick väldigt fort. Vi började prata strax innan jul och i mellandagarna genomgick jag en del tester och den 30/12 lämnade jag in min uppsägning här. Det betyder att jag slutar den siste januari och börjar i Staffanstorp den 1/2, säger Claes Nilsson till Landskrona Direkt. Vem som kommer att ersätta honom vet han inte. – Jag förmodar att styrelsen är i full gång med den biten men själv har jag ingen aning. Utan att veta säkert så tror jag dock att det är en hel del större förändringar på gång här i Landskrona, avslutar den avgående tillförordnade vd:n.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser