Annons

V önskar fler affischtavlor

Tre affischeringspelare i kommunen är inte tillräckligt anser vänsterpartiet som i en motion till kommunfullmäktige kräver en översyn av möjligheten för utökad antalet tavlor. I en kommun med 40 000 invånare och ett 100-tal föreningar räcker inte antalet tavlor för att få ut information till medborgarna. Vänsterpartiet vill med sin motion skapa \”större utrymme till yttrande- och mötesfrihet och evenemangsupplevelser\” och partiet ser det hela som en demokratifråga. Vidare är partiet kritiskt, inte bara mot det låga antalet utan även den geografiska spridningen. Nu vill (v) att fullmäktige beslutar om en inventering av möjligheterna till allmän affischering i kommunens alla delar, inklusive bostadsområden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser