Annons

Rånare och tjuvar gripna

Vid inte mindre än två tillfällen under helgen lyckades polisen gripa en rånare och två tjuvar strax efter att de begått sina brott. I lördags vid 12.30-tiden gick en man in på Ateljé Berns Guldsmedsbutik och hotade personalen med ett pistolliknande föremål. Han tilltvingade sig diverse smycken som lades i en säck innan mannen gick ut ur butiken. En polisman fick dock syn på rånaren och ett gripande kunde ske tio minuter efter rånet. Den misstänkte är 20 år och hemmahörande i Södra Sandby utanför Lund. Under natten mot måndagen var det dags för nya gripanden. Denna gången rörde det sig om två män som greps på Ödmansonsgatan vid 04.30-tiden. Anledningen till att de greps var att de är misstänkta för inbrott i klädbutiken Olofssons på Järnvägsgatan en dryg halvtimme tidigare. De båda gripna är 19 respektive 21 år. Troligtvis var ytterligare två personer inblandade i inbrottet men dessa har polisen ännu inte lyckats få tag på.

Annons
Annons
Annonser
























Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser