Annons

94 hemlösa enligt statistiken

Trots tilltagande vinterkyla ligger antalet hemlösa i kommunen kvar på samma nivå som i slutet på sommaren. I december var 94 personer enligt statistiken hemlösa, fördelade på 15 kvinnor och 58 män. Enligt vuxenförvaltningen siffror fanns dessutom 21 hushåll med barn utan fast bostad. En siffra som legat tämligen konstant under hösten. Bryts siffrorna ner i mindre enheter så visar statistiken att sju är uteliggare och beroende av härbärge, tre finns i någon form av anstaltsvård och väntas bli utskrivna inom tre månader. Ytterligare 50 finns på olika formera av behandlingshem och där är ingen utskrivning planerad inom tre månader. Dessutom bor 34 tillfälligt hos bekanta eller med ett andrahandskontrakt på en lägenhet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser