Annons

Förlust i årets första match för Lejonet

Lejonet förlorade årets första match då match med 6-2 då man föll på hemmaplan mot Trelleborg. Matchen började bra från Lejonets sida. Men trots detta tog gästerna ledningen och vann perioden med 2-0. Även i andra började Lejonet bäst och därför kändes det snöpligt då Trelleborg satte sitt tredje mål och därefter tog de över och gjorde ytterligare ett mål innan sista periodvilan. I början av tredje perioden fick Lejonet spela 5 mot 3 och lyckades också reducera. Gästerna är dock obevekliga och gör 5-1. I matchens slutskede gör de båda lagen vars ett mål men vilket lag som var bäst rådde det ingen tvekan om. – Lejonet förlorar skotten med hela 28-52 och detta talar också om att Trelleborg var det klart bästa laget för dagen. Lejonet försökte störa men man räckte inte till. Med två sådana rutinerade spelare som bröderna Mikael och Robert Borakowski, hade man inte en chans. När Lejonet gör 2-5 i slutet av matchen så verkade det som Trelleborg bara la in en växel till och går upp och gör mål. Man hade total kontroll på matchen från början till slut, konstaterar Torbjörn Torpling för Lejonet. Resultat: 2-6 (0-2,0-2,2-2) Målgörare i Lejonet: Joel Persson och Adam Stål Skott: 28-52 Utvisningar: Lejonet 8 x 2min Trelleborg 7 x 2 min Publik : 146

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser