Annons

FIFA-domare dömer knattar i helgen

I morgon lördag, arrangeras den tredje upplagan av Landoras 99-Cup i Landskrona Idrottshall. Som namnet antyder är det en cup som endast riktar sig till lag födda 99 eller senare. I årets fulltecknade upplaga deltager 20 lag från hela Skåne. De tidigare upplagorna har varit väldigt välbesökta med stor publik och härlig stämning på läktarna. För 10-åringarna i turneringen är det första gången man får spela i en riktig cup. Tidigare har inte resultaten räknats men nu ska en segrare utses när turneringen avslutas med finalen klockan 19.00 på lördagskvällen. Första avspark är 8.00 då Svalöv möter ett av Landoras tre lag. Domare under förmiddagspasset är Landskronas båda FIFA-domare Daniel Stålhammar och Magnus Sjöblom. För Stålhammar blir det de första matcherna som proffsdomare. Precis som vanligt får också 99-Cupen fint besök och under dagen kommer Johnny Lundberg, Robin Wikman och Håkan Söderstjerna att dela ut pris till matchens lirare under några matcher och slutligen dela ut pokalerna vid kvällens prisutdelning. Eventuellt dyker det också upp ytterligare några fina fotbollsgäster.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser