Annons

Succé för gästtränare i Häljarp

Jullovslediga 10-11 åringar i Häljarp med fotboll som intresse har sedan den 19 december tränat på tekniken – Det är sjätte året vi kör teknikskolan, men första året med så många gästtränare och vilken succé det blivit, säger Roger Johansson, tränare för Häljarps IF P97/98. Och visst rör det sig om meriterade spelare som tränar med ungdomarna. Bland annat har Jocke Nilsson, Bernt Linkan Lindgren, Jörgen Pettersson och Mats Andersson drillat de unga talangerna och den 4 januari avslutas teknikskolan under överinseende av Anders Linderoth. – Hallen är inte bara fylld av ungdomar som tränar. Här är lika många föräldrar och intresserade ledare som vill lära sig övningar från gästtränarna, avslutar Roger Johansson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser