Annons

Minskade arbetsgivaravgifter för kommun och företag

Den 1 januari genomför regeringen en generell sänkning av arbetsgivaravgiften med 1 procent. För Landskronas del handlar det om att kommunen sparar 9 430 622 kronor och för företagen innebär sänkningen minskade kostnader på 28 434 747 kronor. – För att möta Sveriges utmaningar förstärker vi nu jobbpolitiken. Sänkningar av arbetsgivaravgiften förstärker drivkrafterna att nyanställa för kommuner, landsting och företag. Det ökar också företagens lönsamhet. Mitt mål är att fler ska våga anställa och att fler företag ska vilja starta, stanna och växa i Sverige. Bättre förutsättningar för jobb och företagande ger oss möjlighet att investera i framtiden och förstärka välfärden, säger näringsminister Maud Olofsson i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser