Annons

Inget spår efter mördaren

Polisen har inget spår efter den person som sköt ihjäl en 44-årig man på Rådmansgatan dagen innan julafton. – Offret är tidigare känd av oss men bara för smågrejer som trafikbrott och liknande. Därför har vi i nuläget inte en aning om motivet. Det rör sig knappast om någon uppgörelse i alla fall, säger Charly Nilsson, informatör på Skånepolisen. – Vi har förhört ett tiotal vittnen från platsen och hans närmaste släktingar och bekantskapskrets men trots detta inte funnit någon anledning till varför någon skulle skjuta honom. Polisen söker fler vittnen. – Vi skulle vilja komma i kontakt med personer som haft sin bil parkerad i området efter klockan 15 den aktuella dagen. De kanske har sett något som de själv inte anser vara viktigt men som kan vara delar av ett större pussel. Det gäller även folk som rört sig i området generellt vid den aktuella tidpunkten, avslutar Charly Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser