Annons

Brottsligheten minskar i Landskrona

Den totala brottsligheten i Landskrona har minskat. Enligt en prognos som baseras på årets första elva månader så är det framför allt stölder och inbrott som minskat dramatiskt. Antalet våldsbrott har däremot ökat. Därmed kan det konstateras att kommunens ansträngningar att minska brottsligheten har lyckats men att man misslyckats med att få bukt med våldet. – Den grova brottsligheten har bitit sig fast i Landskrona, säger Torkild Strandberg, folkpartistiskt kommunalråd och fortsätter. – För en del har kriminaliteten blivit en livsstil och den är svårare att få bukt med. Men vi kommer att arbeta oförtrutet för att bekämpa även denna typen av brott. Vi kommer även att titta mer på sambandet mellan droger, alkohol och våldsbrott.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser