Annons

Landskronafotograf ställer ut på Island Foto: Thomas H Johnsson

Landskronafotografen Thomas H Johnsson ställer med start den 8 januari ut i Nordens Hus i Reykjavík och i samband med utställningen Nordbor släpps boken med samma namn.
– Mitt fotografiska arbete består i huvudsak av fyra aspekter. Nyfikenhet. Starkt bildningsideal. Frågåsättande av rådande samhällsnorm och socialt engagemang, säger Thomas H Johnsson och förklarar.
– Jag dokumenterar människor, individer och livsöden som annars inte får medialt utrymme. Strävar efter att gå på djupet i mitt fotograferande. Visa en bild som sällan belyses. Det är min fotografiska arbetsmetod. Så har jag även arbetat under detta projekt som heter Nordbor.

Övriga fotografer i utställningen är Andreas Engman, Björn Edin samt Edith Camilla Svensson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser