Annons

Asmundtorpskillar siktar på Pojkallsvenskan 2010Asmundtorps IF P92-93 årgång 2008. Uppifrån vänster: Niklas Olsson, Theodor Böhlin, Niklas Holmstedt, Zakarias El-Saka, Emil Hagström, Simon Olsson, Adam Nilsson, Vatan Memedov, Christer Westerlund Nerifrån vänster: Marc Olsson, Emil Westerlund, Simon Olsson, Mattias Larsson, Rickard Blomberg, Liridon Memedov, Mårten Bengtsson. Foto: Tomas Pålsson

Säsongen 2008 har varit ett bra år för Asmundtorps IF P92-93. P93 började med att spela i vinterserien och sedan blev de överlägsna seriesegrare i Sydvästra A-serien. P92 laget har spelat i serien med blandade resultat under året.
– Laget har växt och utvecklats under året till att bli ett riktigt bra gäng, säger Magnus Sjöblom, Asmundtorps IF.
– Vi började året med att ha fysträning tillsammans med Jonny Karlsson från Kronan och detta gav gott resultat inför serien. Det visade sig oftast i slutet på matcherna där vi orkade mer än motståndarna.

Under året har laget deltagit i Marieholmscupen, Gothia Cup, Eskilscupen, Svalöv cupen, Gåsa cupen, Tornspelen, Tomtecupen och Åshöjdens BK cup och nu blickar man framåt.
– Under hösten har ett flertal duktiga spelare kommit till truppen och vi ser fram emot en lyckad seriesäsong år 2009. Under nästa år ska laget iväg på ett par turneringar, bland annat Gothia Cup. Kanske blir det även någon turnering utomlands, säger Magnus Sjöblom och avslutar.
– Målsättningen för 2009 är att kvala in till Pojkallsvenskan 2010.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser