Annons

Blixthalkan slog till Bussen skulle svänga till höger in på Segergatan men det hala väglaget gjorde att det stora fordonet kasade rakt fram och törnade mot en traktor starx innan klockan åtta på torsdagsmorgonen.

Det var många som överraskades av blixthalkan på torsdagsmorgonen. Bland annat så kasade en buss på en traktor som höll på att sanda vid Västra Fäladen. Och de som stod och väntade på den försenade bussen kunde se ett flertal cyklister som kasade längst med de intilliggande gatorna. Några allvarligare olyckor har dock inte rapporterats in i skrivande stund.
– Det har varit en seriekrock utanför Löddeköpinge men det verkar som att Landskrona kommun klarar sig, säger David Sköld, styrkeledare på räddningstjänsten.
– Det gäller dock att ta det mycket lugnt. På de flesta ställen är det rena isbanan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser