Annons

Dagens tomte: Lars Nileskog

I morgon dimper årets sista nummer av Magasinet ner i samtliga brevlådor i kommunen. Den flashiga tidskriften från Landskrona Plus liksom den egna gratistidningen LandskronaBladet är bara två av MÅNGA projekt som dagens tomte, Lasse Nileskog är involverad i.
Genom sitt företaget Nileskog Media AB lever han i stort sett dygnet runt med olika reklam- och marknadsföringsuppdrag.

Med tanke på alla julproduktioner du tillverkar.
När började julen för dig?

– För att vara exakt så satte jag igång den 1 november med olika julrelaterade produktioner.

Annons
 

Vilken är den jävligaste julannonsen du gjort?
– Kan inte komma på någon enstaka, men fram till förrförra julen så gjorde jag vitvarukedjan HEMMA:s annonser för delar av Malmö/Lund- och Göteborgs-regionen. Då var det produktion i stort sett alla hela julen med mellandagsrean som varade ända in på nya året. Pust…

Du har många järn i elden. Hur gör du för att slappna av under julen?
– Faktiskt har jag inga problem med det, varken under julen eller övriga året. Jag tror det är en ”måste”-egenskap” man är tvungen att ha när man håller ett sånt högt tempo som jag gör för det mesta. Faktum är att jag jobbar som allra bäst när jag har som mest att göra.

Vad är det snällaste du gjort i år?
– För ett par månader sedan så mötte jag en bil på Borgmästargatan med en 10 liters färgburk ståendes helt lös på taket! Fast jag var enormt stressad så valde jag att med stor möda i rusningstrafiken vända bilen och köra ikapp och nästan preja dem för att uppmärksamma dem som körde att de hade burken på taket. Gissa om deras ansiktsuttryck var förvånade när jag berättade.

Har du förtjänat de julklapparna du önskar?
–  Tyvärr, till alla mina nära och käras förtret, så har jag ALLTID jäkligt svårt att önska mig någonting. Men jag blir alltid glad för det jag får.

Har du gett bort en present du själv fått?
– Nej, inte vad jag kan komma ihåg. Men jag skulle nog kunna göra det…

Vi funderar på att starta en GI-klubb efter nyår. Vill du vara med?
– Bara om GI står för de två första bokstäverna i GIN TONIC, säger han och firar av ett stort leende.

Vilket är ditt nyårslöfte?
– Brukar aldrig ge några men att försöka gå ner lite i vikt tror jag att jag ska ge mig på. Känner att jag behöver ”skala av” några kilo.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser