Annons

Kronans segertåg fortsätter

Kronan tog en promenadseger mot Helsingborg i seriens femte spelomgång. Setsiffrorna (6-25, 8-25, 12-25) talar sitt tydliga språk.
Vinsten innebar att Kronan förstärkte sin andra plats i serien och kunde med lätthet spela runt med samtliga nio tjejer som följde med på matchen. – – Det enda orosmolnet före matchen var att vår passare Nelly Kostal mådde dåligt och vi var osäkra på om hon skulle orka genomföra en hel match, berättar Heidi Holm.
– Men med hennes djävla anamma blev det inget byte på passarpositionen.

Helsingborg hade inte så mycket att sätta mot Kronan denna dag, trots deras bästa spelares tillika coach Anne Grönlunds inhopp, för att rädda några poäng åt hemmalaget.

Annons
 

Eftersom spelet saknade tempo och 100 procentig fokus, blev spelarna lite kalla och stela och gjorde därför lite för många egna misstag, som laget normalt inte brukar göra. Matchen som skulle ha blivit ett genrep inför lördagens tuffa match mot Vindrarp, blev nog inte så givande spelmässigt, men alla fick speltid och gjorde bra saker på sin position. Klart godkänt av samliga tjejer.

Nästa söndag den 7 december kl.12:00 är det hemmamatch i GA-hallen då tjejerna vill ha mycket publikstöd för kampen mot gästande Vindrarp, som för närvarande leder serien och som har en vinst i bagaget mot Kronan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser