Annons

Domaren avgjorde när Lejonet föll

Trots två perioder av riktigt fin hockey fick Lejonet igår inkassera en neslig 5-3 förlust i bortamötet mot Sölvesborg.
Vi spelar mycket bra, rent av säsongen bästa, i 35 minuter när domaren går in och avgör matchen, när han hittar sju utvisningar på fyra och en halv minut. Vi får spela tre mot fem i ett antal minuter och till sist blev det för mycket, säger Bo Nilsson, tränare i Lejonet.

Ställningen var då 2-3 i Lejonets favör och Sölvesborg fick en straff, som man missade.
–  I samband med detta för vi ytterligare utvisningar och Sölvesborg kan gå fram till ledning i andra pausvilan. I tredje skapar vid många bra chanser men pucken ville inte in i mål. Situationen innan dom gör 5-3 har Joel Persson en ypperlig chans till kvittering men målvakten lyckas rädda pucken med klubbskaftet och sen kontrar dom in 5-3. Vi håller både humör och moral uppe och det ska killarna ha en eloge för, påpekar Bo Nilsson som dock kunde haft något bättre förutsättningar inför den svåra bortamatchen.
Vi fick gå runt på fem backar, eftersom vi fick fyra återbud precis innan avgång till Sölvesborg. I tredje perioden  hade vi i bara fyra backar, när David Losell blev skadad, förklarar Bo Nilsson.

Annons
 

Fyra av Sölvesborgs fem mål kommer i  powerplay.
Detta ska Frosta, som vi möter nu på torsdag, få lida för, säger Bo Nilsson och avslutar med att plussa lite extra för tvåmålskytten Fredrik Olsson.

Matchfakta:

Resultat: 5-3 (1-1 ,3-2, 1-0)
Målgörare Lejonet: Fredrik Olsson 2, Adam Ståhl.
Skott: 27-24

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser