Annons

Dagens tomte: Stefan Hansson

Varje dag fram till och med julafton presenterar vi ”Dagens tomte” här på Landskrona Direkt.
En lokal glädjespridare är kriteriet, något som mer än väl passar in på Stefan ” ”You’ll Never Walk Alone” Hansson. Den mycket observante kunde under julskyltningssöndagen skåda  honom under tomtemasken på Speakers Corner.

Vad förknippar du med julen?
– Det är naturligtvis mycket men man får absolut inte glömma Liverpools Annandag jul- och mellandagsmatch.

Du har redan smygstartat som tomte under julskyltningen. Hur var det?

– Det är alltid lika kul. Ifjol var det en liten tjej från Härslöv som lämnade sin önskelista till mig. Ni skulle sett hennes ögon när jag dök upp hemma hos henne på julafton. I år fick jag in fem önskelistor från olika barn så det blir till att jobba lite på julafton, säger han och skrattar hjärtligt.

Annons
 

Vad har du för favorit på julbordet?
– Det är morsans stekta inlagda sill. Och förresten jag får inte glömma att nämna Charlottes underbara köttbullar. Ta med dem också, så får jag komma till i jul. Haha…

Vad önskar du dig i julklapp?
– Raklödder och engångshyvlar

Avslutningsvis, vad är det sämsta med julen?
– Det är alla stackare som måste sitta ensamma hemma på julen. Jag blir så beklämd av det.
Faktiskt så bjöd jag hem en snubbe till Kalle Anka som jag vet hade suttit ensam annars. Han får vara med och fira jul med oss under ett par timmar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser