Annons

Eklund slutar i BoIS efter elva år

Efter elva säsonger står det klart att BoIS anfallare Mattias Eklund har spelat sin sista match i den randiga tröjan. I morgon deltar han i fotbollsaktiviteter för sista gången i den klubb han varit trogen så länge.
– Jag är helt enkelt tvungen att sluta. jag kan inte kombinera mitt civila jobb med BoIS längre. Därför har jag och BoIS kommit fram till slutsatsen att det är bäst för båda parter att jag slutar, säger Matthias till Landskrona Direkt.

Hur många matcher och mål Matthias gjort för BoIS har han tappat räkningen på. Han har dock inte så svårt att minnas höjdpunkterna.
– Det var de åren vi avancerade i seriesystemet plus när vi slog HIF, säger Matthias.

Om 32-årinen kommer att fortsätta med fotboll på en lägre nivå vet han inte ännu.
– Jag får fundera fram till nyår. Har jag inte motivation så slutar jag. Sen har jag även en kropp att ta hänsyn till. Fotbollen har satt sina spår.

BoIS har bara gott att säga om Matthias och tackar för de gångna åren.
– Vi tackar Matthias för alla år i Landskrona BoIS och för allt han har presterat hos oss. Vi har full förståelse för hans argument och önskar honom all lycka i framtiden, säger Landskrona BoIS sportchef Mats Aronsson.

Även från supporterhåll hörs tack
– Matthias har alltid ställt upp när vi bett honom. BoIS blir nu av med en riktig trotjänare och det känns naturligtvis lite sorgligt, säger Susanne Tegnér, ordförande i Black & White.

En längre intervju hittar du på BoIS hemsida. Adressen är www.landskronabois.com.

Annons
Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser