Annons

Segern satt hårt inne för Kronan

I helgen tog Kronans volleybolltjejer årets tredje seger av fyra möjliga då man på bortaplan besegrade Hässleholm med 3-2.
Efter en skakig inledning där Kronan hade problem med servmottagningarna gick man upp till 17-17 och vidare till 18-20 utan att lyckas vinna första set.

Det dröjer till 10-0 underläge i andra set innan landskronalaget vaknade. Med vilja och slit tog sig tjejerna fram till 21-21.  Efter ett par bra bollar och nervösa dueller vann Kronan andra set med  23-25. Kampen fortsätte och Kronan tog hem även det tredje setet, 19-25.

Annons
 

I fjärde såg det ut som man skulle komma till ett avgörande när Kronan gick upp till 11-4 men då började missarna och hemmalaget kunde kvittera till 2-2 genom setvinst med 25-22.

I femte mobiliserade Kronan om och lyckades vinna det avgörande setet med 7-15.
– Det blir guldstjärna till alla. Vi tar med oss vinsten och tränar flitigt i veckan, säger lagets  coach Maria Ljunggren som kan se fram emot lördagens bortamatch, derbyt mot Helsingborg med tillförsikt då man förhoppningsvis kan få tillbaka spelare som hade förhinder senast.

Helgen därpå (7/12) väntar en intressant duell hemma i GA-hallen mot Vindarp som leder serien och är det enda laget vi har förlorat mot.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser