Annons

14-åringar vidare i ungdoms-SM

GW Landskronas P94 avancerade vidare i SM-slutspelet efter storspel på hemmaplan.

För en dryg vecka sedan arrangerade GW Landskrona, som den sammanslagna handbollsklubben i stan nu mera heter, steg 2 i ungdoms-SM i handboll för pojkar och flickor födda 1994.
För att koras till Svensk Mästare måste man passera ett antal så kallade steg på vägen. Fyra lag möts i gruppspel och endast vinnaren går vidare till nästa steg.

GW Landskronas pojkar ställdes mot IFK Malmö, IK Lågan  och Växjö HF när steg 2 avgjordes i GA-hallen. Landskronalaget lyckades med bedriften att vinna samtliga sina matcher och vann därmed sin grupp. Nu återstår två steg att klara av innan man kan få spela finalspel.
– Det blir givetvis oerhört tufft för grabbarna men med det fina spel man visade upp i GA-hallen och med den fina utveckling laget visat upp under hösten så är det inte omöjligt. Potentialen finns, säger föräldern Kimmo Kolehmaionen.

Tufft för tjejerna
Flickorna hade tufft motstånd och trots bra spel emellanåt så räckte de inte till riktigt utan man fick inkassera tre förluster.

Bra tävlingsorganisation
Det börjar nästan bli vardagsmat att GW Landskrona åtar sig att organisera tävlingar och andra handbollsarrangemang. Klubben får beröm och uppskattning från förbundshåll för det engagemang klubben visar och för att man dessutom alltid gör det mycket bra.

I slutändan står ändå allt och faller med de ideella krafternas samlade insatser. Vad vore föreningssverige utan dessa vardagshjältar? Klubben riktar ett stort tack till alla föräldrar och andra som såg till att besökande gäster, spelare och publik fick med sig en positiv upplevelse av Landskrona, GW Landskrona och av ungdomsidrott.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser