Annons

Fem BoIS:are på landslagsuppdrag

Det är mycket Landskrona i blågult för tillfället. I veckan kunde vi glädja oss åt Rasmus Lindgrens klart godkända landslagsdebut när Sverige borta träningslandskampade mot Holland (3-1).

Nu står det klart att inte mindre än fem BoIS:are tagits ut till tre olika landslagsläger i december, varav två är debutanter.
Höstens succémittfältare  Simon Alm debuterar då han är en av 26 spelare som får delta i P18/90-landslagets läger i Helsingborg 4-7 december under ledning av förbundskapten Roland Larsson.

Annons
 

Under samma tidsperiod kommer Jesper Olsson att drillas tillsammans med 60 av landets mest lovande P17/91-killar på Bosön på Lidingö. Här under ledning av förbundskapten Ulf Svensson.

Mellan den 11-14 december har förbundskapten Hans Lindbom kallar 60 spelare födda 1992 till läger på Bosön tre av dessa är BoIS:are.
Det rör sig om försvarsspelaren Philip Andersson, målvakten Jacob Stenblom, samt debuterande all-round kunnige Nicklas Nielsen.
– Det är naturligtvis riktigt stort att få med fem spelare på landslagsläger, säger Stefan Mårtensson, tränare för BoIS U21 som känner killarna väl.

– Ett härligt uppbrott från vardagen och en skön avslutning på fotbollsåret för killarna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser