Annons

Patrick Ekwall tillbaka i Landskrona

Nu har det blivit klart att Patrick Ekwall för andra året i rad håller ihop programmet under Landskrona Idrottsgala. De flesta känner nog igenom honom som sportjournalist på bland annat TV4 men i vår så är han alltså på plats i Landskrona igen.

– Det känns otroligt roligt att ha honom som konferencier på Idrottsgalan även nästa år då det var ett önskemål från många håll. Vi är mycket nöjda med Patricks insats, säger LISA´s ordförande Gunnar Nilsson.

Annons
 

Under galakvällen kommer det att utses vinnare i de 14 olika priskategorierna: Årets manliga idrottare, Årets kvinnliga idrottare, Årets nykomling, Årets prestation, Årets lag, Årets funktionär, Årets förening, Årets tränare, Årets eldsjäl, Årets idrottare med funktionshinder, Årets idrottsprofil, Ungdomsstipendiater, Ledarkannan samt Guldmedaljen.

Landskrona Idrottsgala går av stapeln fredagen den 17 april.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser